Την πίστη του για το κρίσιμο τέρμα που σημείωσε στην επική ανατροπή (3-2) του Άρη επί της ΑΕΚ, διατράνωσε ο Λουίς Πάλμα. Ο άσος των «κιτρίνων», ο οποίος έδωσε το έναυσμα για το comeback (μειώνοντας σε 2-1), ανέφερε ότι περίμενε ότι θα σκοράρει μόλις περνούσε ως αλλαγή. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα αγωνιστούν για ένα Κύπελλο.


Αναλυτικά, ο Λουίς Πάλμα μίλησε στην κάμερα της NOVA για:

-το ότι ήταν ο καθοριστικός παίκτης κόντρα στην ΑΕΚ: «Το 2-0 ήταν πολύ δύσκολο, εκείνη τη στιγμή περνάνε τα πάντα από το μυαλό γιατί γνωρίζεις ότι έχεις στα χέρια την πρόκριση για τα Κύπελλα Ευρώπης. Όταν με κάλεσε ο προπονητής, ήξερα ότι θα μπω μέσα και θα πετύχω ένα γκολ. Ένα γκολ θα έβαζε ξανά την ομάδα στο παιχνίδι και αυτή ήταν η οδηγία του προπονητή, να μπει ένα γρήγορο γκολ, γιατί θα άλλαζε η ροή του αγώνα, το οποίο και έγινε».

-το ότι ήταν ένα 25λεπτό έντονο, από την στιγμή που μπήκε στον αγώνα με την ΑΕΚ και το τι βίωσε στο παιχνίδι: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήξεραν ότι δε θέλουν να ηττηθούν και μ' αυτήν τη νοοτροπία έπαιξαν και το είδαμε και στο αποτέλεσμα του αγώνα, που ήταν μια επική ανατροπή».

-το αν θα μπορούσε να φανταστεί όσα έχει πετύχει με τον Άρη: «Αυτό που είχα στο μυαλό, ήταν να παίξω για την ομάδα, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να σκοράρω και να ζήσω με την ομάδα τέτοιες στιγμές».

-το αν έχει αλλάξει κάτι από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Το βασικό ήταν να μιλήσω με την οικογένεια μου, για τα θετικά και τα αρνητικά, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα γιατί αν έρθει μια νίκη η ομάδα μπορεί να τερματίσει ακόμα και στη δεύτερη θέση».

-το πως έζησε την ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Είναι οι καλύτεροι, υποστήριζαν την ομάδα σε όλο το παιχνίδι, ακόμη και όταν ήταν το 0-2, ποτέ δε σταμάτησαν και από αυτούς πήραμε ''φτερά''».

-το πού αφιερώνει το γκολ: «Στον Θεό, στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει στις δύσκολες στιγμές».

το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα αγωνιστούμε για να κατακτήσουμε ένα Κύπελλο. Τους ευχαριστώ που μας βοηθούσαν σε κάθε παιχνίδι τόσο πολύ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube