Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που την ήθελαν να προσπαθεί να «σπάσει» τη συμφωνία του Γκουστάβο Σκάρπα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ προχώρησε η Παλμέιρας.

Συγκεκριμένα, ΜΜΕ της Βραζιλίας ανέφεραν ότι ο βραζιλιάνικος σύλλογος προσέφερε μέχρι και πέντε εκατ. ευρώ ώστε ο παίκτης να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Παλμέιρας, αλλά ο ίδιος ο παίκτης τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ωστόσο, η αντίδραση των Βραζιλιάνων ήταν άμεση: «H Παλμέιρας αρνείται κατηγορηματικά ότι μίλησε με τον Σκάρπα ή τους εκπροσώπους του για υποτιθέμενα ποσά για την παραβίαση του προσυμφώνου που υπέγραψε ο αθλητής με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο σύλλογος έχει μια διαφανή σχέση με τον παίκτη, ο οποίος ήδη πέρυσι, όταν τον προσεγγίσαμε για να συζητήσουμε πιθανή επέκταση του συμβολαίου του, μας κοινοποίησε την επιθυμία του να ζήσει την εμπειρία του να παίζει στο εξωτερικό.

Η Παλμέιρας σέβεται τις επιθυμίες του αθλητή, ο οποίος υπήρξε παράδειγμα επαγγελματισμού και αφοσίωσης στην καθημερινή του δουλειά»
, ανέφεραν οι Βραζιλιάνοι στην ενημέρωσή τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube