Tα εύσημα στους συμπαίκτες του και σε όλη την ομάδα, έδωσε ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

O Aμερικανός στόπερ, τόνισε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι να βρίσκεται πάντα στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, τόνισε ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και έδωσε το σύνθημα για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:
«Ήταν ένας μεγάλος αγώνας αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, δεν το κέρδισα εγώ, ο Ταμπόρδα, το κέρδισε όλη η ομάδα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι και η ζωή, υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα είναι δύσκολα, υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ανταπεξέλθεις δείχνοντας χαρακτήρα. Ο Παναθηναϊκός θέλει πάντοτε να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται και αυτό θέλουμε κι εμείς, αυτό θέλουμε και για τους φιλάθλους μας. Κοιτάμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο σωστά για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η σκέψη μας είναι στο επόμενο παιχνίδι. Κάναμε έναν καλό αγώνα. Να προσπαθήσουμε με καλό πνεύμα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα την Τετάρτη. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα επιδιώξει και αυτός για τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν σου χαρίζεται όλα πρέπει να τα κατακτάς με δύναμη και σιγουριά. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε στα 90 λεπτά και να τα δώσουμε όλα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να βρούμε ηρεμία όταν δεχόμαστε γκολ - Δεν τελειώνει τίποτα με μια ήττα, συνεχίζουμε»

Κοντούρης: «Να δείχνουμε σε κάθε ματς ότι είμαστε Παναθηναϊκός - Το παιχνίδι της χρονιάς στην Τούμπα»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Καλάμπρια μετά τη σύγκρουση με τον Ποντένσε

Οι πράσινοι «καμικάζι» και τα… άχαστα: Τα highlights από το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του Φαλήρου!

Χριστόγλου: «Μεγάλη η ευθύνη του Μεντιλίμπαρ - Λάθος ενδεκάδα και νοοτροπία»

Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να είναι η αρχή για κάτι καλύτερο»

Νικολογιάννης: «Έδωσε απαντήσεις ο Παναθηναϊκός με παίκτες-λιοντάρια»

Δεσύλλας: «Τακτικά ο Μπενίτεθ νίκησε τον Μεντιλίμπαρ - Του βγήκε ο Ταμπόρδα πίσω από την επίθεση»

Νικολακόπουλος: «Και όμως το είδαμε και αυτό, τον Ολυμπιακό να παθαίνει μπλακ-άουτ από το 7'»