Mετά την ολοκλήρωση του ConfederationsCup και του EuroU21 το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην τελική φάση του EuroU19, η οποία διεξάγεται στα γήπεδα της Γεωργίας.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στα νέα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι οχτώ Εθνικές ομάδες U19 έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους. Στον πρώτο όμιλο μετέχουν η Γεωργία, η Τσεχία, η Σουηδία και η Πορτογαλία και στο δεύτερο η Γερμανία, η Αγγλία, η Βουλγαρία και η Ολλανδία.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης, η οποία ξεκίνησε την Κυριακή 2 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου, προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.

Στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων ξεχωρίζουν το παιχνίδι Τσεχίας-Πορτογαλίας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις 19:00 και ο αγώνας Αγγλίας-Ολλανδίας, που θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουλίου, στις 16:30.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα και για τους δύο αγώνες Τσεχίας-Πορτογαλίας και Αγγλίας-Ολλανδίας.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube