Για την απολογία του Παναθηναϊκού, μέσω δηλώσεων του Τάκη Τριαντόπουλου στην σημερινή εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ, μίλησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στην NOVA , τονίζοντας πως υπάρχει καλή διάθεση, αλλά πρέπει να εφαρμοστούν οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί.

«Η συγγνώμη από πλευράς Παναθηναϊκού σίγουρα είναι σημαντική. Όπως διατυπώθηκε και από όποιον κι αν διαβάστηκε. Ο άνθρωπος αυτός τους εκπροσωπεί. Μακάρι να μην γινόταν αυτά . Πρέπει, όμως, να θυμόμαστε τι έχει γίνει και απλά να μην τα συνεχίσουμε. Όχι να τα ξεχάσουμε. Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Ο Παναθηναϊκός σήμερα έχει δείξει καλή διάθεση».

Για τον φετινό Ολυμπιακό σχολίασε:: «Θα είναι μια ομάδα ακόμα πιο δυνατή. Έχουμε καλύτερο υλικό και στη θέση πέντε και στα γκαρντ. Υπάρχουν καλοί παίκτες, συνεχίζει ο βασικός κορμός. Σε μια σεζόν με τόσα ματς ευρωλίγκας και πρωταθλήματος, όσο μεγαλύτερο είναι το ρόστερ τόσο καλύτερα».

Για την παρουσία που περιμένει από τον Παναθηναϊκό είπε: «Ήταν η μοναδική χρονιά πέρυσι που το σκορ ήταν 5-0. Δεν συμβαίνει συχνά. Ο Παναθηναϊκός φέτος θα είναι πιο δυνατός από πέρυσι. Μου αρέσουν τα ντέρμπι νωρίς. Υπάρχουν δικαιολογίες, είμαι ανέτοιμος. Είναι καλύτερο να βλέπεις την ομάδα σε ένα ντέρμπι και όταν είναι ανέτοιμη. Ας τις δούμε έτοιμες τον Μάιο. Είναι ωραίο κι αυτό , ανεβάζει το ενδιαφέρον του κόσμου. Θα δοκιμαστούν και συστήματα που θα βγουν χρήσιμα στα ματς της ευρωλίγκας».

Όσο για την αύξηση στην προσέλευση του κόσμου, που ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, ανέφερε: «Στον Ολυμπιακό υπάρχει σημαντική αύξηση στα εισιτήρια διαρκείας. Ελπίζω ο κόσμος που έρχεται στην Ευρωλίγκα να έρχεται και στο πρωτάθλημα, όπου υπάρχει περισσότερο θέαμα. Είναι πιο χαλαρά, χωρίς το άγχος της νίκης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Περιμένει κανονικά τον Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός - Δεν καίγεται να τον πουλήσει»

Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΚ και οι Γιαμπουσέλε και Σλούκας

ΑΕΚ: Με πέντε ξένους απέναντι στον Παναθηναϊκό

Μαρούσι-Ολυμπιακός: Για το απόλυτο των νικών οι «ερυθρόλευκοι» στο Κλειστό του Αγίου Θωμά

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»