Απόλυτα ικανοποιημένος από την επικράτηση του Πανιώνιου απέναντι στη Βέροια εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Βέροια, που αντιμετώπιζε προβλήματα απέδειξε στο ματς ότι είναι μία ομάδα με θέληση και όρεξη. Είχαμε άγχος στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, γιατί είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν κάτι σαν τελικός. Σίγουρα ήταν σημαντική νίκη. Είναι τρεις ακόμα βαθμοί στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

Προσπαθήσαμε να βγάλουμε πράγματα στο γήπεδο. Καθίσαμε στο ημίχρονο και είπαμε με τα παιδιά πως όλα περνούν από το χέρι μας. Τελικά αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει σήμερα ήμασταν εμείς. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών».


Για την τοποθέτηση του Κολοβού στον άξονα: «Έχω το θετικό πως γνωρίζω αυτή την ομάδα, γνωρίζω τα παιδιά. Σήμερα υπήρξε μία αλλαγή προσώπου ουσιαστικά, ο Κολοβός πέρασε στον άξονα. Ο Δημήτρης σήμερα πρόσφερε στην ομάδα αυτό που μπορούσε για αυτό το ματς».

Για την ψυχολογία της ομάδας τόνισε: «Το θέμα της ψυχολογίας μπορεί να σε οδηγήσει για ένα-δύο ματς. Μετά το θέμα είναι να δουλέψεις. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε και να κάνουμε αυτά που πρέπει. Θέλω κάθε Κυριακή να απολαμβάνουν τα παιδιά το παιχνίδι»

Για την επιστροφή του στον πάγκο του Πανιωνίου είπε: «Έλειψα αρκετά. Θα ήμουν ευχαριστημένος με όποιο αποτέλεσμα και ας ερχόταν. Αυτές τις ημέρες που είμαι κοντά στην ομάδα είμαι πολύ ευχαριστημένος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

Κετζιόρα: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Champions League»

Μύθου: «Μπορούσαμε περισσότερα για τα 100 χρόνια, το χρωστούσαμε στους οπαδούς και στους εαυτούς μας»

Νικολογιάννης: «Καμία δικαιολογία για την εικόνα του Παναθηναϊκού-Δεν είναι θέμα κινήτρου αλλά σχεδίου»

Χριστόγλου: «Κάτι έκανε στα τελευταία ντέρμπι ο Ολυμπιακός»

Μεντιλίμπαρ: «Για ακόμα μια φορά δεν σκοράραμε όσο θα έπρεπε - Ο Ροντινέι δεν μπακ πια, είναι εξτρέμ»