Με αφορμή τις εν εξελίξεις υποθέσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις περιπτώσεις παραγόντων που βαρύνονται με σοβαρές κατηγορίες ο Γιώργος Παναγόπουλος φιλοξενήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και είχε πολλά να πει.

Μιλώντας στην «Έφεση της Τρίτης» και τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο έμπειρος νομικός στάθηκε στα κακώς κείμενα και περιέγραψε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση της οποίας δεν έχει επίγνωση η Πολιτεία.

«Ο άθλος του 2004 οφείλεται στον Ότο Ρεχάγκελ. Κατήργησε τα αεροπλάνα της χαράς, πήρε τους παίκτες που ήθελε. Ο κύριος Γκαγκάτσης έχει κάποιες κατηγορίες, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έρχονταν μετέπειτα πρόεδροι που θα έσπαγαν κάθε ρεκόρ παρανομίας.

Φτάσαμε με κάποιες επιλογές, με κάποιες συγκυρίες στο 2004 και είχαμε επιτυχίες. Στο μπάσκετ επένδυσαν στην επιτυχία του ‘87 με τον Γκάλη και υπήρξε συνέχεια και με την ανάδειξη ταλέντων και σε συλλογικό επίπεδο.

Αντίθετα, στο ποδόσφαιρο δεν έγινε επένδυση στην επιτυχία του 2004, αλλά οι παράγοντες αξιοποίησαν αυτή τη δύναμη στο αυτοδιοίκητο. Φτάσαμε στο σημερινό σημείο η Πολιτεία να μην γνωρίζει πόσα όργανα υπάρχουν στην ΕΠΟ. Κανείς δεν τα γνωρίζει. Και είναι πάνω από 20!

Επικρατούν συνθήκες που δεν τις γνωρίζει κανένας. Γι’ αυτό τους δικαστές πρέπει να τους προστατεύσουμε. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ο κύριος Σιμιτζόγλου να επανδρώσει όργανο που… δεν υπάρχει!

Στην ΕΠΣ Θεσσαλίας της οποίας είχα την τιμή να εκπροσωπήσω την εξοβέλισαν από όλα τα όργανα προκειμένου να μην εξετάσουν την περίπτωσή της. Της επέβαλαν ποινές και εκλογές σε νόμιμη διοίκηση! Όποιος τολμήσει να μιλήσει, να διεκδικήσει κάτι, τον κυνηγούν»
, ανέφερε μεταξύ άλλων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πογέτ: «Μου άρεσε πολύ η δουλειά στην Ελλάδα - Είχα μια συγκεκριμένη πρόταση, είμαι ανοικτός σε όλα»

Μπαντής: «Πάτησαν σε μία ψεύδη είδηση για τον Ιωαννίδη και έβγαλαν τα απωθημένα τους»

«Επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας ο Σίνα»

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19

Πανέμορφη στιγμή: Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Youth League

Άγρια επεισόδια σε αγώνα τοπικού στην Ηλεία: Με κατάγματα στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής, συνελήφθη ένα άτομο!

Επετειακό φιλικό των Legends 2004 με UEFA Stars για τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας!

Οι γκολάρες Παπακανέλλου-Μπακούλα από άλλη λήψη και η στέψη: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μίλαν

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα τοπικού στην Πάτρα: Ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε διαιτητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Με φόρα από την κορυφή της Ευρώπης, η Κ19 του Ολυμπιακού θριάμβευσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ