Ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Άρη το Σάββατο (09/11, 17:00) για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η Θύρα 6 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλούν τον κόσμο να παρευρεθεί αύριο στο γήπεδο και να υποστηρίξει την ομάδα με τη φωνή τους.

Η ανακοίνωση:
«Η αγωνιστική άνοδος της ομάδας τη φετινή σεζόν είναι αποτέλεσμα της συσπείρωσης που υπάρχει γύρω από το Σύλλογο εδώ και αρκετούς μήνες.

Αύριο, στο ματς με τον Άρη (17:00), γεμίζουμε από νωρίς το κλουβί και με μοναδικό όπλο τη φωνή μας, επιστρέφουμε στις νίκες. Καλούμε τον κόσμο για έγκαιρη προσέλευση ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός έξω από το γήπεδο όπως στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Ας αναλογιστούμε κι εμείς σαν κόσμος την ευθύνη μας, το κλουβί πρέπει να είναι στον αέρα. Καλούμε παλιά και νέα μέλη, ξενερωμένους και μη, μικρούς και μεγάλους δίπλα μας. Είναι η εποχή μας, ήρθε η στιγμή να κάνουμε τον Παναιτωλικό μας πιο μεγάλο από ποτέ.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ

ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ

90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των καρτών διαρκείας για τη μεγάλη επιστροφή στη Stoiximan Super League!

ΑΕΚ: Οι 12 διεθνείς, το ερωτηματικό με Βάργκα και το φιλικό στο τέλος του μήνα

Σαχαμπό: «Το μόνο που θέλω είναι να παίζω όσο περισσότερο γίνεται»

Νέο απρόοπτο στον Παναθηναϊκό, χειρουργείο ο Ντέσερς και τέλος η χρονιά!

Μάνταλος: «Μακρινό το 2027 αλλά αν η ομάδα με θέλει τότε εννοείται ότι θα μείνω, η ΑΕΚ αποφασίζει»

Προπόνηση χωρίς τρεις και διήμερο ρεπό στον Άρη, συμπλήρωσε κάρτες ο Φαντιγκά

Τσακίρης: «Κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα φέτος ο Νίκολιτς - Η διαφορά της ΑΕΚ όταν είχε απουσίες»

Νικολακόπουλος: «Ένα ματς έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός και στο επόμενο έκανε έξι αλλαγές!»

Μπέος: «Ντροπή η διαιτησία με ΠΑΟΚ, από το πρώτο λεπτό έδειξε τις προθέσεις της»

Αθανασίου: «Επαγγελματική νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη - Να δημιουργήσει μια προσδοκία για τη νέα σεζόν»