Με έναν γνώριμο του ελληνικού ποδοσφαίρου ενισχύθηκε ο Παναιτωλικός. Ο λόγος για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που υπέγραψε για έναν χρόνο με τους Αγρινιώτες.

Ο 36χρονος Σέρβος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί για τρεις σεζόν στην Ξάνθη (103 εμφανίσεις) και άλλα πέντε στον ΠΑΟΚ (62 εμφανίσεις). Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Κύπρο με την Ανόρθωση, όπου κατέγραψε 31 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση:

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς (Zivko Zivkovic) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό διάρκειας ενός χρόνου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 14.04.1989 στη Σερβία και άρχισε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Partizan. Αγωνίστηκε σε Teleoptik και Metalac και το καλοκαίρι του 2016 ήρθε στη χώρα μας για την Ξάνθη. Τρία χρόνια αργότερα μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με την Ανόρθωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR