Στο Αγρίνιο συναντιούνται το απόγευμα του Σαββάτου (8/4, 19:30) οι Παναιτωλικός και Ιωνικός, στο πλαίσιο της 3ης «στροφής» των Playouts της Stoiximan Super League.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Οι δύο ομάδες εδώ και καιρό έχουν διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα, αλλά εν προκειμένω έναν κοινό: Τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι δεν κινδυνεύουν μεν, όντας 9οι και στο +8 από τον προτελευταίο Ιωνικό. Ωστόσο, την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν 3-1 εντός έδρας από τη Λαμία συμπληρώνοντας πέντε ματς χωρίς νίκη. Από την άλλη, οι Νικαιώτες επέστρεψαν στα «τρίποντα» με το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Νεάπολης, πήραν σημαντική ανάσα και θέλουν να χτίσουν σερί ώστε να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Εξάλλου, βρίσκονται στο +2 από τον ουραγό Λεβαδειακό και στο -2 από Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έμπλεξε για τα καλά κι αυτός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους Μαλή, Χουχούμη, Νταγκό και Μπακάκη, όπως και στον Ντουάρτε που τέθηκε νοκ-άουτ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν «πάνοπλοι», αφού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Λοβέρα που έμεινε τελευταία στιγμή εκτός στο ματς με τον Αστέρα.

Οι Ιωνικός και Παναιτωλικός είχαν έρθει ισόπαλοι (1-1) στον μεταξύ τους αγώνα για τον πρώτο γύρο στη Νίκαια, ενώ στον δεύτερο οι Αγρινιώτες επικράτησαν 1-0.





Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης – Μάρτενσον, Χουάνπι, Κολοβός – Σενγκέλια, Καρέλης, Ντουάρτε.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος – Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά – Σεμπά, Μάντζης, Λοβέρα.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
Α' Βοηθός: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου
Β' Βοηθός: Ηλίας Κωνσταντίνου
4ος διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube