Στην πόρτα της εξόδου του Παναργειακού βρίσκεται ο Αρμάντο Φουτσίνι, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άνθρωπος που θα αναλάβει το δύσκολό έργο της παραμονής στην κατηγορία. Ο πρώην τεχνικός του Μακεδονικού θα βρεθεί σήμερα στην πόλη του Άργους για να συναντήσει τους νέους του ποδοσφαιριστές και να πιάσει άμεσα δουλειά ενόψει Αιγάλεω.

Πλέον απομένουν τα τυπικά τόσο για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της ομάδας με τον Αρμάντο Φουτσίνι αλλά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον 49χρονο προπονητή.

Στο παρελθόν ο Σάκης Παπαβασιλείου έχει εργαστεί σε Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου, Ιάλυσο, Χανιά, Νέστο Χρυσούπολης, Καραϊσκάκη Άρτας, Αιγινιακό, Βατανιακό, Επισκοπή, Κοζάνη και Ηλιούπολη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Superbet League 2: Οι διαιτητές της αγωνιστικής - Ποιο σφυρίζουν στα ντέρμπι

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Πύργου ο Κουτρομάνος

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superbet League 2: Τότε διεξάγονται τα δύο ντέρμπι

Η Νίκη Βόλου απάντησε στον Πανιώνιο για τη διαιτησία: «Ανύπαρκτο πέναλτι και οφσάιντ στο δεύτερο γκολ»

Φωνάζει ο Πανιώνιος για το οφσάιντ του Ταβάρες: «Αδιανόητη και προκλητική υπόδειξη που καθόρισε την έκβαση»

Βαθμολογία Superbet League 2: Έχασε χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μαρκό ο Πανιώνιος

Όρθιος στον Βόλο ο Πανιώνιος, ισόπαλο το ντέρμπι με τη Νίκη

Ο Μάναλης ισοφάρισε με πέναλτι και αφιέρωσε το γκολ στον Πέττα

Με σουτ στην κίνηση, ο Τζανετόπουλος χάρισε το προβάδισμα στη Νίκη Βόλου απέναντι στον Πανιώνιο

«Κόλλησε» στη Χρυσούπολη και πέταξε την ευκαιρία η Athens Kallithea - Πρώτη και... επεισοδιακή νίκη για Αναγέννηση!