Έξαλλοι στον Παναργειακό με τη διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 3-1 της ομάδας του Αρμάντο Φουτσίνι στη Νέα Σμύρνη για την 3η αγωνιστική της Super League 2, ωστόσο ο σύλλογος του Άργους, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για... χειρουργείο, χωρίς αναισθητικό!


Η ανακοίνωση του Παναργειακού:
«Σήμερα στη Νέα Σμύρνη παρακολουθήσαμε σκηνές απο την ταινία το "Τσακάλι".

Ο Παναργειακος σήμερα εγχειρίστηκε χωρίς αναισθητικό!!!
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε τίμια μάγκικα και ποδοσφαιρικά κόντρα σε οποιονδήποτε χρειαστεί προκειμένου τελικώς να δικαιωθούμε!!!
Κυριε Λανουά,

Σας περιβάλλουμε με μεγάλη εμπιστοσύνη διότι αδιαμφισβήτητα διαθέτετε γνώσεις, ικανότητα, εμπειρία, τιμιότητα και δουλεύετε σκληρά για την πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας!!!

Για αυτό Σας ζητάμε να να προστατεύσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την ομάδα μας από κάθε ύαινα και τσακάλι που θέλει να την κατασπαράξει!!!

Θα μας βρείτε συμπαραστάτες Σας σ' αυτό σας το έργο!!!»


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Superbet League 2: Οι διαιτητές της αγωνιστικής - Ποιο σφυρίζουν στα ντέρμπι

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Πύργου ο Κουτρομάνος

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superbet League 2: Τότε διεξάγονται τα δύο ντέρμπι

Η Νίκη Βόλου απάντησε στον Πανιώνιο για τη διαιτησία: «Ανύπαρκτο πέναλτι και οφσάιντ στο δεύτερο γκολ»

Φωνάζει ο Πανιώνιος για το οφσάιντ του Ταβάρες: «Αδιανόητη και προκλητική υπόδειξη που καθόρισε την έκβαση»

Βαθμολογία Superbet League 2: Έχασε χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μαρκό ο Πανιώνιος

Όρθιος στον Βόλο ο Πανιώνιος, ισόπαλο το ντέρμπι με τη Νίκη

Ο Μάναλης ισοφάρισε με πέναλτι και αφιέρωσε το γκολ στον Πέττα

Με σουτ στην κίνηση, ο Τζανετόπουλος χάρισε το προβάδισμα στη Νίκη Βόλου απέναντι στον Πανιώνιο

«Κόλλησε» στη Χρυσούπολη και πέταξε την ευκαιρία η Athens Kallithea - Πρώτη και... επεισοδιακή νίκη για Αναγέννηση!