Έτοιμος να ξεκινήσει την προσπάθεια επιστροφής στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Παναρκαδικός.

Η ομάδα της Τρίπολης, ρίχνεται στη «μάχη» την ερχόμενη Κυριακή, αντιμετωπίζοντας την Δόξα Νέας Μανωλάδας για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Με καλές και έξυπνες κινήσεις από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Βασίλη Κούβαλη και τον τεχνικό, Βαγγέλη Γούτη, οι «πράσινοι» απέκτησαν ποδοσφαιριστές με εμπειρία, όπως ο Σκούφαλης, ο Χατζόπουλος, ο οποίος έχει καταγωγή από την Τρίπολη αλλά και ο Ανδριόλας και φιλοδοξούν να κάνουν μια πετυχημένη πορεία.

Μάλιστα, την Παρασκευή η ομάδα της Τρίπολης έκανε τον αγιασμό της για τη νέα σεζόν, στο γήπεδο στην Αγίου Κωνσταντίνου, παρουσία όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση