«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό AKTOR λόγω… ΣΕΦ! Από το «τριφύλλι» υπήρξε διαρροή, μέσω της οποίας σχολίασαν τις εξελίξεις με την έδρα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, για το γεγονός ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε σύμβαση ανάμεσα σε ΤΕΕ και ΣΕΦ, με την κυβέρνηση να δείχνει έτοιμη να εκταμιεύσει 25 εκατ. ευρώ δημόσιου χρήματος για την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, για έργα αναβάθμισης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Εν συνεχεία, δε, να υπογράψει τη συμφωνία παραχώρησης του γηπέδου στους Πειραιώτες.

Από τους «πράσινους» γίνεται λόγος για κατάφωρη αδικία, καθώς -όπως τονίζεται- δεν είναι δυνατόν να μην έχουν λάβει οι ίδιοι ούτε ένα ευρώ για την ανακαίνιση στο Telekom Center Athens. Σχολίασαν χαρακτηριστικά ότι: «Στο διάστημα από την παραχώρηση με τον Νόμο μέχρι να υπογραφεί η σύμβαση δεν μπορέσαμε να πάρουμε 100 ευρώ για καλώδια και οι άλλοι να παίρνουν γήπεδο έτοιμο»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γουόκαπ: «Ο στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου»

Παναθηναϊκός: Απηύδησε ο Αταμάν και επιστράτευσε τον Γκραντ στα τέλη της 3ης περιόδου!

Καταιγιστικός Παναθηναϊκός έκανε φύλλο και φτερό τον ΠΑΟΚ δίνοντας συνέχεια στο τρομερό του σερί

«Κοίτα στον γ@@@@@@ο καθρέφτη»: Ανάρτηση του Ντικούδη που φωτογραφίζει τον Παπαθεοδώρου

Πετρίδης: «Έρχεται και μπαίνει κατευθείαν στα... βαθιά ο Χέις-Ντέιβις - Δύσκολη η παραμονή του Γιούρτσεβεν»

Παναθηναϊκός: Εκτός οι Φαρίντ και Γιούρτσεβεν για το ματς με τον Κολοσσό - Επιστρέφει ο Σαμοντούροφ

Ζέρβας: «Μεγάλο ερωτηματικό για ΑΕΚ ο Ντόρσεϊ - Τηρούνται τα συμφωνηθέντα και προχωράει το ΣΕΦ»

Σήμερα στην Αθήνα ο Χέις-Ντέιβις για τον Παναθηναϊκό!

Τρελαμένος με τον Παναθηναϊκό ο Λεσόρ: Πήγε σε κοπή πίτας της Θύρας 13 και άναψε καπνογόνο!

Παναθηναϊκός AKTOR-Κολοσσός Ρόδου: Φτιάχνουν ψυχολογία ενόψει Κυπέλλου οι «πράσινοι»