Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε ξανά από τη Βαλένθια στο «T-Center», αυτή τη φορά με 89-86, και πλέον θα παλέψει για την πρόκρισή του στο Final Four στο καθοριστικό Game 5 που θα διεξαχθεί στην Ισπανία.
Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Πετρίδης σχολίασε τα όσα είδε στο glass floor του «Telekom Center Athens» κατά τη διάρκεια του Game 4, κάνοντας λόγο για ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τη Βαλένθια να έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.
Επιπλέον, στάθηκε στο ότι οι «πράσινοι» δεν βρήκαν ρυθμό επιθετικά, ενώ παράλληλα δεν εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ που πήραν στην τρίτη περίοδο, βλέποντας την αντίπαλό του να βάζει τα μεγάλα σουτ, με πολλά εξ αυτών να είναι και με αρκετή δόση τύχης, ενώ ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός μέσα σε όλα τα υπόλοιπα, είχε να αντιμετωπίσει και μια κακή-εχθρική διαιτησία.