Με μια απώλεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR για την… διαβολοβδομάδα που έχει μπροστά του και την πρώτη χρονικά εκτός έδρας αναμέτρηση στην Euroleague, με αντίπαλο τη Μονακό

Και αυτό γιατί ο Μάριους Γκριγκόνις δεν συμμετείχε στη σημερινή (18/12) προπόνηση των «πράσινων» με τον Λιθουανό άσο να κάνει ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Η ενημέρωση από πλευράς Παναθηναϊκού AKTOR αναφέρει ότι ο Γκριγκόνις θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή που θα φύγει αύριο (19/12) το πρωί για την γαλλική πόλη και θα αποφασιστεί εκεί το εάν και κατά πόσο θα τεθεί στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν!

Θυμίζουμε ότι, μετά το παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τη Βιλερμπάν, διαπιστώθηκε πως ο 29χρονος άσος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα. Με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει στο ελληνικό All Star Game στην Καρδίτσα, μένοντας στην Αθήνα για ξεκούραση και θεραπείες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague

Στον Γουόκαπ το βραβείο «Fair Play» από την Ένωση Παικτών της EuroLeague