Αυτά έκανε ο Κένεθ Φαρίντ στο ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκός AKTOR. Ο νέος ψηλός του «τριφυλλιού» αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν και η συνολική παρουσία του ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική κόντρα στην Παρί (101-95).

Ο Τούρκος τεχνικός είχε προαναγγείλει ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για αρκετό διάστημα τον άλλοτε NBAer, κάνοντας λόγο για 15-20 λεπτά. Τελικά έπαιξε 23:28 ο 36χρονος άσος, ο οποίος ήταν μάλιστα στην αρχική πεντάδα.



Ο Φαρίντ έβαλε 17 πόντους (5/9 δίποντα 7/11 βολές), μαζεύοντας 10 ριμπάουντ (7 επιθετικά, 3 αμυντικά), ενώ είχε τρεις τάπες, ένα κλέψιμο και μία ασίστ με 7 κερδισμένα φάουλ συν 3 λάθη, «χτυπώντας» 26 στο σύστημα αξιολόγησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Σλούκα, αλλά χωρίς Χολμς ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χάποελ

Εξαγριωμένοι οπαδοί της Παρτίζαν πετούσαν αντικείμενα στους παίκτες μετά το ματς με τη Βίρτους Μπολόνια!

Φουρνιέ: «Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την αυγή»

Λάσο: «Με το φορτωμένο μας πρόγραμμα πιο πιθανό είναι να φτάσει πρώτη η Dubai BC στην Τουρκία παρά εμείς»!

«Δεν σκοπεύει να φύγει από τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γκριγκόνις, παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague»

Δεν κάνει ντεμπούτο με Βιλερμπάν ο Μόρις

Μπαρτζώκας: «Καταρρεύσαμε ψυχολογικά σε μεγάλα σουτ της Βαλένθια - Ψάχνουμε τους λόγους για τα νεκρά διαστήματα»

Πετρίδης: «Να βάλει τους κανόνες του και να έχει την ίδια ένταση στην άμυνα ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR»

Ευρωλίγκα: Εύκολο έργο για τη Ρεάλ, ψάχνει αντίδραση στο Μιλάνο η Φενέρ

Παναθηναϊκός-Χάποελ Τελ Αβίβ: Κόντρα στην πρωτοπόρο και με φόρα από τη μεγάλη νίκη τους στην Πόλη οι «πράσινοι»