Σε «καυτό» κλίμα πραγματοποιήθηκε η είσοδος των παικτών της Βαλένθια στο Telekom Center Athens, λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ του Game 3 απέναντι στον Παναθηναϊκό (21:15).

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» αποδοκίμασαν έντονα την ισπανική ομάδα κατά την έξοδό της στο παρκέ, δημιουργώντας από νωρίς ατμόσφαιρα πίεσης ενόψει του κρίσιμου αγώνα της σειράς.

Ιδιαίτερη ήταν η… υποδοχή που επιφύλαξαν στον Ζεν Μοντέρο, ο οποίος αποτέλεσε τον βασικό στόχο των αποδοκιμασιών από την εξέδρα.

Ο γκαρντ της Βαλένθια βρίσκεται εδώ και μέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων στις τάξεις των «πράσινων», μετά τις δηλώσεις του ότι η ομάδα του μπορεί να κερδίσει πολλές φορές τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ατάκα είχε φτάσει μέχρι και στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, όπου χρησιμοποιήθηκε ως επιπλέον κίνητρο ενόψει της σειράς με τις «νυχτερίδες».

@sporfm946 Οι παίκτες της Βαλένθια αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, κατά την είσοδό τους στο T-Center, με τον Ζαν Μοντέρο να βρίσκεται στο επίκεντρο της γιούχας, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του #sporfm #euroleague #panathinaikos ? original sound - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος: «Αν ήθελα να ήμουν στο γήπεδο θα καθόμουν στη θέση μου, δεν θα κρυβόμουν πίσω από μάσκες»!

Το συγκινητικό πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού για Πολονάρα: «Σου ευχόμαστε μία όμορφη ζωή»

Με μία αλλαγή η 12άδα του Παναθηναϊκού για το Game 3 με τη Βαλένθια

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού η προκλητική δήλωση του Μοντέρο!

Χαρτόνια με το πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο T-Center!

Αρχηγικό μήνυμα πρόκρισης: Ο Σλούκας στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το Game 3 με Βαλένθια

Τζέιμς: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή τύχη στη συνέχεια - Δεν μας δίνουν τα εύσημα που αξίζουμε»

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον κόσμο ενόψει Βαλένθια: «Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας»

Πετρίδης: «Στοχοπροσηλωμένος ο Παναθηναϊκός για να τελειώσει σήμερα την δουλειά – Προσοχή σε τυχόν προκλήσεις»

Hats-off από τη Μονακό στον Ολυμπιακό μετά τη σειρά!