O Παναθηναϊκός AKTOR πήρε μία σπουδαία νίκη με σκορ 95-88 επί της Μακάμπι στο Βελιγράδι και έστειλε τη μεταξύ τους σειρά σε Game 5 στο ΟΑΚΑ (07/05).

Στα δύο εκτός έδρας ματς, οι «πράσινοι» δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος μετά το Game 1 είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, και μάλιστα χρειάστηκε να πάει στην πατρίδα του, την Ισπανία, έτσι ώστε να αναρρώσει από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Τα καλά νέα για το «τριφύλλι» είναι πως ο διεθνής φόργουορντ έχει πλέον συνέλθει και αναμένεται τη Μεγάλη Παρασκευή (03/05) να επιστρέψει στην Αθήνα, και να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR.

Παρόλα αυτά, η συμμετοχή του στο Game 5 της σειράς παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του, καθώς ταλαιπωρήθηκε πολύ το τελευταίο διάστημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευρωλίγκα: Ορίστηκαν οι έδρες για τα παιχνίδια των ισραηλινών ομάδων με τις Φενέρ και Εφές

Η Euroleague εντυπωσιάστηκε από το ξέσπασμα στο Τ-Center τη στιγμή της πρόκρισης του Παναθηναϊκού!

MVP της 29ης αγωνιστικής ο Φρανσίσκο μετά το θρίλερ με Ολυμπιακό

Πετρίδης: «Σταθερά ασταθής ο Παναθηναϊκός-Φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις στο τέλος»

Χεζόνια για τις αποδοκιμασίες σε Σκαριόλο: «Δεν θέλουμε τέτοιες μ@@@@ιες!»

Σπανούλης: «Έχουμε μείνει με 11 παίκτες, χτύπησε και ο Μίροτιτς»

Δεν έφτασαν τα... όργια του Χέιζ-Ντέιβις: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού στο θρίλερ με την Παρί

Φαρίντ: «Εμείς πρέπει να φτιάξουμε την κατάσταση που δημιουργήσαμε, τα πάντα για νίκη με Ολυμπιακό»

Ταμπελίνι: «Κλασικά πράγματα, μετά τα παράπονα του Αταμάν τα σφυρίγματα ήταν υπέρ της μίας πλευράς»

Σερέλης: «Πιστεύουμε πως ίσως υπήρχε φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις, αλλά έπαιξαν καλύτερα από εμάς»