Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή (15/01) για τον Κώστα Σλούκα, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά του, έχοντας συμπληρώσει πλέον τα 34 χρόνια ζωής.

Με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR να εύχεται τα «χρόνια πολλά» στον αρχηγό του «τριφυλλιού», μέσω των επίσημων λογαριασμών που διαθέτει στα social media.

Παράλληλα, φυσικά, το ίδιο έκαναν και ουκ ολίγοι φίλοι του Παναθηναϊκού, θέλοντας να ευχηθούν στον Σλούκα αλλά και να τον προτρέψουν να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την αγαπημένη τους ομάδα στο μέλλον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δημητρακόπουλος: «Προβλεπόμενη ποινή μέχρι δέκα χρόνια κάθειρξης»

Αλεξανδρής: «Ο Λιόλιος έχει μετατρέψει την ΕΟΚ σε κλειστό κλαμπ - Τα έλεγα εδώ και 1,5 χρόνο και δικαιώθηκα»

Γκριγκόνις: «Υπήρχαν πολλές υποψίες - Τα έλεγε ο Γιαννακόπουλος και τον έκαναν να φαίνεται ότι λέει ανοησίες»

Νέο χτύπημα Γιαννακόπουλου: «Τα χρήματα που βρέθηκαν στην ντουλάπα ποιανού είναι;»

Βρούτσης: «Τα γεγονότα στο μπάσκετ δηλητηριάζουν τον αθλητισμό - Θα προσπαθήσω να κατευθύνω το ΔΣ της ΕΟΚ»

Stoiximan GBL: Ξεχωρίζει το ντέρμπι «δικεφάλων» από το πλούσιο πρόγραμμα του Σαββάτου!

Ασβεστάς: «Όσα είπε ο Παπαπέτρου στην απολογία του και η προέλευση των χρημάτων»

Συνήγορος Παπαπέτρου: «Σαθρό το κατηγορητήριο, θ' ασκηθεί προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών»

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο Παπαπέτρου!

Δικηγόρος ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Προβληματικό, αν όχι ύποπτο μοτίβο με αυθαίρετους ορισμούς διαιτητών»