Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR (13/05, 17:15, ΕΡΤ3, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6), σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για το Τop-6 της Stoiximan Basket League, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλίσει ακριβώς τη θέση τους στην κατάταξη ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με 4 απουσίες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού δεν θα αγωνιστούν οι Κώστας Σλούκας (θλάση), Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (θλάση), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (ίωση) και Κώστας Αντετοκούνμπο (οικογενειακή υπόθεση).

Για τον λόγο αυτό, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παραταχθεί με 11 παίκτες, ένας από τους οποίους θα είναι ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ. Ο Άρης, από την πλευρά του, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κατσίβελη και τον Τζόναθαν Σταρκ. Τη θέση του τελευταίου στη 12άδα πήρε ο Έρικ Ριντ.

Η εντεκάδα του Παναθηναϊκού: Βιλντόζα, Μωραΐτης, Μήτογλου, Μπαλτσερόφσκι, Λεσόρ, Ναν, Παπαπέτρου, Γκραντ, Γκριγκόνις, Μαντζούκας, Σαμοντούροβ

Η δωδεκάδα του Άρη: Σλαφτσάκης, Σανόγκο, Τολιόπουλος, Μπλούμπεργκς, Μποχωρίδης, Περσίδης, Ντε Σόουζα, Χάρελ, Γκάλινατ, Ριντ, Τσαχτσίρας, Καλόγηρος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube