Το… χτίσιμο για τη νέα σεζόν ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν το πρωί της Παρασκευής (30/8) στη Σλοβενία και λίγες ώρες αργότερα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στην Κράνισκα Γκόρα.

Από ‘κει και πέρα, ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει ακόμη όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Απών είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος παρέμεινε στην Ελλάδα για τον γάμο του αδερφού του, Γιάννη, καθώς επίσης και οι Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν, οι οποίοι ζήτησαν και εξασφάλισαν έξτρα ημέρες άδειας.

Ο Κώστας Σλούκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Ομέρ Γιουρτσεβέν, είναι ακόμη στις ΗΠΑ και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία μέσα στις επόμενες ημέρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών

Νάναλι: «Ο Σάκοτα το έκανε εύκολο για να έρθω στην ΑΕΚ - Δεν σκοπεύω να σταματήσω σύντομα το μπάσκετ»

Κροατία-Ελλάδα: Απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2027

Μπατής ο αντικαταστάτης του Σεγκούρα στον Προμηθέα, επιστρέφει ως επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος ο Γιατράς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους πρώτους βραβευθέντες του Ευρωπαϊκού Τάγματος Αξίας!

Stoiximan GBL: Στόχος οι 14 ομάδες, παράθυρο για wild card