Το μεσημέρι της Πέμπτης (29/8) πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ η επίσημη πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη σεζόν 2024-2025.

Από αυτή απουσίαζαν οι Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν, οι οποίοι έλαβαν ολιγοήμερη άδεια και θα μεταβούν απευθείας στη Σλοβενία προκειμένου να ενσωματωθούν εκεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής (30/8) για την Κράνσκα Γκόρα της Σλοβενίας, όπου και θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

Ακολούθως, οι «πράσινοι» θα μεταβούν στη Λιουμπλιάνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο τουρνουά της Τσεντεβίτα Ολίμπια, το διήμερο 6 και 7 Σεπτεμβρίου.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:











ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών

Νάναλι: «Ο Σάκοτα το έκανε εύκολο για να έρθω στην ΑΕΚ - Δεν σκοπεύω να σταματήσω σύντομα το μπάσκετ»

Κροατία-Ελλάδα: Απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2027

Μπατής ο αντικαταστάτης του Σεγκούρα στον Προμηθέα, επιστρέφει ως επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος ο Γιατράς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους πρώτους βραβευθέντες του Ευρωπαϊκού Τάγματος Αξίας!

Stoiximan GBL: Στόχος οι 14 ομάδες, παράθυρο για wild card