Απόψε το βράδυ (21:30), ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο για το «τριφύλλι», στη μάχη που δίνει για τη 2η θέση της regular season.

Πέραν από τους 3.500 φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στις εξέδρες του «Audi Dome», το «παρών» στα επίσημα του γηπέδου θα δώσει και ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ταξίδεψε για το Μόναχο με στόχο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, δίνοντας το «παρών» σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι στη φετινή σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε παρακολουθήσει δια ζώσης τα παιχνίδια επί της Μονακό στο Πριγκιπάτο, επί της Αρμάνι και Βίρτους σε Μιλάνο και Μπολόνια αντίστοιχα, αλλά και στο ΣΕΦ, επί του «αιώνιου αντιπάλου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Μακάμπι λύγισε τη Βιλερμπάν

Αταμάν: «Οι παίκτες άξιζαν αυτήν τη νίκη, μπράβο σε όλους - Έκανε τη διαφορά το δίδυμο Χέιζ-Ντέιβις/Χουάντσο»

Ναν: «Αυτός είναι ο ρόλος μου στις κρίσιμες στιγμές, όταν χρειαζόμαστε σκορ θα παίρνω τις αποφάσεις»

Ηγετικός Ναν: Έβαλε 13 από τους 19 πόντους του όταν η μπάλα… έκαιγε στην τέταρτη περίοδο

Χέις-Ντέιβις: «Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα του Ναν, εγώ προσπαθώ να προσφέρω ότι μπορώ»

Ομπράντοβιτς: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, άξιζε τη νίκη - Παίξαμε καλό μπάσκετ για τρία δεκάλεπτα, ήταν ευκαιρία»

Αταμάν: «Κύριος υπεύθυνος της νίκης ο Χουάντσο - Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτή η ατμόσφαιρα μας έδωσε τη Euroleague το '24»!

Ο Γιαννακόπουλος πανηγύρισε έξαλλα την ανατροπή του Παναθηναϊκού AKTOR από τα court seats

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Μπήκε σε πενταπλή ισοβαθμία ο Παναθηναϊκός - Το πρόγραμμά του μέχρι το φινάλε της regular season

Ψυχάρα Παναθηναϊκός, έδειξε τα αστέρια του στον Ερυθρό Αστέρα και πήρε νίκη-χρυσάφι!