Ακόμη μία διάκριση για τον Ματίας Λεσόρ!

Ο ψηλός του Παναθηναϊκού AKTOR κέρδισε το βραβείο του καλύτερου καρφώματος της σεζόν, κάνοντας «πόστερ» τον Βίνσεντ Πουαριέ, την 10η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπορεί να ηττήθηκε σε εκείνο το παιχνίδι με 78-90, ωστόσο ο Γάλλος έδωσε ένα τρομερό στιγμιότυπο που ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ, όταν από πικ εν ρολ και ασίστ του Λούκα Βίλντοζα κάρφωσε με όλη του την δύναμη, μπροστά στο απλωμένο χέρι του συμπατριώτη του.

Στην ψηφοφορία δεύτερο αναδείχθηκε ένα κάρφωμα του Γκαμπριέλε Πρότσιντα σε αγώνα της Άλμπα Βερολίνου κόντρα στην Βιλερμπάν, ενώ τρίτο ψηφίστηκε του Πουαριέ της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δείτε το απίθανο κάρφωμα του Λεσόρ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση του Φαλ και οι μπλούζες Μπαρτζώκα: Η παρακάμερα από το Ολυμπιακός-Μιλάνο

Πετρίδης: «Ένα ματς για να πάρει ο Παναθηναϊκός… φόρα ενόψει της συνέχειας»

Ζέρβας: «Δεν είναι τίτλος η πρωτιά, αλλά κάτι δείχνει για τον Ολυμπιακό»

Βεζένκοφ, Ναν ή… Ιφί: Κρίνεται απόψε ο τίτλος του πρώτου σκόρερ της EuroLeague

Πώς συναντώνται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα playoffs-Μόνο στον τελικό μπορούν να βρεθούν στο Final 4

Παναθηναϊκός AKTOR-Εφές: Τελικός με… προσευχές για τους πράσινους!

Euroleague: Ολοκληρώνεται ο φετινός «μαραθώνιος» - Θα πέσουν κορμιά σε Πριγκιπάτο, Σαράγεβο και Βαρκελώνη

Euroleague: Όλα τα σενάρια για κάθε ομάδα πριν τα σημερινά ματς

Τζόσεφ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Καλή νίκη, ομαδική δουλειά - Το πραγματικό ταξίδι τώρα αρχίζει»

Μπαρτζώκας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, στόχος να σπάσουμε και άλλη… κατάρα - Ο Χολ ζήτησε αλλαγή για τον Μιλουτίνοφ»!