Ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ της φετινής Stoiximan Super League και σίγουρα από τα κορυφαία της 7ης αγωνιστικής σημείωσε το βράδυ της Κυριακής (18/10) ο Αντώνης Παπακανέλλος στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Asteras AKTOR με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός των Αρκάδων πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και με μια εκπληκτική ατομική ενέργεια άδειασε διαδοχικά τους Ντε Φράι και Φαν Ντρόγκελεν, πριν εκτελέσει υποδειγματικά τον Πένια με πλασέ στην αριστερή γωνία.
Με ένα γκολ υψηλής ποδοσφαιρικής ποιότητας, ο Παπακανέλλος μείωσε σε 2-1, βάζοντας ξανά τον Asteras AKTOR στη διεκδίκηση του αγώνα και χαρίζοντας παράλληλα μία από τις ομορφότερες στιγμές της φετινής σεζόν.