Μέσα για το ματς με τον Ατρόμητο Μπακασέτας και Ούγκο για τον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση του Κυπέλλου (24/1, 21:00) με την ομάδα του Περιστερίου, με τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για το ματς!

Μάλιστα, ο Φατίχ Τερίμ, θα έχει στη διάθεση του και τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και βρίσκεται κανονικά στην 23αδα! Φυσικά εκτός, όπως ήταν αναμενόμενο βρίσκονται ο Άντραζ Σπόραρ με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς, που αποχώρησαν από το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά και οι Παλάσιος, Τσέριν, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.


Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Φατίχ Τερίμ: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!