Τις δικές τους δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει των μεγάλων τελικών της Stoiximan Basket League, έκαναν οι αρχηγοί και οι προπονητές του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR και του Ολυμπιακού.

Για τους πρωταθλητές Ευρώπης, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, ξεκίνησε σε καλό κλίμα δίνοντας αρχικά τα συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Conference League.

Στη συνέχεια ο Τούρκος προπονητής αναφέρθηκε στις συγκλονιστικές φετινές αναμετρήσεις των δυο «αιωνίων» και ευχήθηκε όλοι να μιλούν για την να μιλούν για το άθλημα.

Τέλος ο Εργκίν Αταμάν, στάθηκε και στη διαχείριση που απαιτείται σε ματς τέτοιων συνθηκών, υπογραμμίζοντας ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στο rotation.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πορεία του στην Ευρώπη και τα συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Conference League. Για τα μεταξύ μας παιχνίδια, έχουμε παίξει 7 φορές μεταξύ μας έχουμε χάσει τα 4 αλλά έχουμε κερδίσει τα 3. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σίγουρα οι ψηλοί παίζουν ρόλο, οι γκαρντ παίζουν ρόλο ειδικά στο σύστημα το δικό μου. Θα είναι ένας πολύ σκληρός τελικός. Θα είναι ντέρμπι όλα τα παιχνίδια. Ελπίζω όλοι μετά να μιλάνε για το μπάσκετ. Το πιο σημαντικό από όλα είναι το πως θα διαχειριστούν τα παιχνίδια οι παίκτες».

Για το τι μπορεί να αλλάξει η κόπωση: «Φυσικά δεν θα είναι εύκολο να έχουμε τις 2 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια. Είχα την εμπειρία στην Τουρκία. Ως προπονητής πρέπει να το διαχειριστώ σωστά. Ο Μπαρτζώκας έχει μεγαλύτερο rotation, ο Σλούκας έχει παίξει κατά μέσο όρο 34' οπότε θα πρέπει να κάνω προσαρμογές».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολάου: «Φώναξα τα τέσσερα παιδιά στην απονομή γιατί είναι σημεία αναφοράς - Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

«Ιστορική νίκη για Ολυμπιακό, έδειξε πόσο αδίκησε τον εαυτό του ο Αταμάν»: Το σχόλιο Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ

Γιαννακόπουλος: «Καταφέραμε να δουν πλέον ακόμα και οι τυφλοί - Αξίζατε να είστε πρωταθλητές»!

Η απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακού και η κίνηση σεβασμού και αναγνώρισης του Παπανικολάου!

MVP των τελικών ο ασταμάτητος Φουρνιέ: «Τώρα θέλω απλώς να απολαύσω το καλοκαίρι μου»

Ολυμπιακός: «Ο Ναν φώναξε τον Τζόουνς για να τον αγκαλιάσει και του έριξε μπουνιά στην κοιλιά» - Λένε ότι υπάρχει βίντεο

Μπαρτζώκας: «Αγαπώ όλους τους παίκτες μου και θα μείνουν στην ιστορία - Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος να κυριαρχεί»

Βίντεο από το άγριο επεισόδιο και την επίθεση του Τζόουνς στον Ναν με μπουνιές!

Πρόθεση για μηνύσεις από τον Ολυμπιακό: «Ο Ναν έπιασε πρώτος από τον λαιμό τον Τζόουνς»!

Παίκτες του Παναθηναϊκού κινήθηκαν προς τη φυσούνα καλώντας τον Τζόουνς για εξηγήσεις - ΜΑΤ στα αποδυτήρια!