Tην επιστροφή του στις νίκες θα αναζητήσει ο Παναθηναϊκός AKTOR στην Ευρωλίγκα, υποδεχόμενος το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ (12/11, 21:30) τη Μακάμπι για την 9η αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τούς προπόνηση στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και ο Τζέριαν Γκραντ, στάθηκε στη δυσκολία του παιχνιδιού και τις αλλαγές των δυο ομάδων συγκριτικά με την περσινή συγκλονιστική σειρά των plaoyffs.

Μεταξύ άλλων ο Αμερικανός γκαρντ, σημείωσε ότι οι φιλοξενούμενοι θα επενδύσουν πολλά στη δημιουργία και στόχος του Παναθηναϊκού, είναι να περιορίσει αυτό το κομμάτι της ομάδας του Όντεντ Κάτας.

Αναλυτικά:
Για το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και τις αλλαγές της σε σχέση με τα περσινά playoffs: «Και οι δύο ομάδες έχουν κάνει κάποιες αλλαγές. Όμως, η Μακάμπι αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο στην επίθεση, όπως και εμείς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο, η Μακάμπι παίζει καλό μπάσκετ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για την ποιότητα των Ισραηλινών: «Παίζουν καλό μπάσκετ, όπως είπα. Κάθε ματς είναι σημαντικό. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε όσα χρειάζονται για να πάρουμε την νίκη».

Για τους γκαρντ του Όντεντ Κάτας: «Θέλουμε να τους σταματήσουμε. Ξέρουν πώς θα σκοράρουν και να δημιουργήσουν. Θα προσέξουμε για να τους περιορίσουμε. Έχουν μια πολύ καλή ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»