Το σίριαλ «Σαντίνο Αντίνο» καλά κρατεί για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» εξακολουθούν να έχουν στην κορυφή της λίστας -και των προτεραιοτήτων τους- την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ της Γοδόι Κρους, θέλοντας να κλείσουν άμεσα το θέμα και να τον κάνουν δικό τους. Τις προηγούμενες ημέρες τα δημοσιεύματα από την Αργεντινή έπεφταν… βροχή, ωστόσο το σαββατοκύριακο που πέρασε η κατάσταση ηρέμησε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Ναουέλ Φερέιρα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να πιέζει τόσο τη Γοδόι Κρους όσο και τον ιδιοκτήτη της, Χοσέ Μανσούρ, ο οποίος μέχρι στιγμής απορρίπτει όλες τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί. Το γεγονός ότι ο Μανσούρ έχει πλέον καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων έχει αλλάξει τη ροή της υπόθεσης, καθώς -πέρα από το μέρος των φόρων που φέρεται διατεθειμένος να καλύψει ο Παναθηναϊκός- το «τριφύλλι» έχει δώσει και τις απαραίτητες εγγυήσεις για την πληρωμή των απαιτήσεων του Αργεντινού παράγοντα.

Ο Φερέιρα σημειώνει επίσης ότι στους διεκδικητές του βραχύσωμου εξτρέμ έχει μπει πλέον και η τουρκική Τράμπζονσπορ, γεγονός που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού