Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενόψει της αποψινής, σημαντικής, αναμέτρησης με την Ελσίνκι στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική του Conference League, μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αρχικά σχολίασε τη σημασία που έχει για τους «πράσινους» το συγκεκριμένο ματς, τονίζοντας ότι τη μεγάλη υποχρέωση νίκης που υπάρχει, ενώ στάθηκε και στις ηγετικές δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα στη συνέντευξη Τύπου, που αντικατοπτρίζουν τη στόφα του ποδοσφαιριστή, αλλά και την ηγετική του φυσιογνωμία.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό ο Διονύσης Δεσύλλας ανέφερε ότι ο Σένκεφελντ θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Γέντβαϊ ενώ για την ενδεκάδα εκτίμησε ότι αυτή θα απαρτίζεται από τους: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτα, Τετέ, Γερεμέγεφ και έναν εκ των Τζούριτσιτς ή Πελίστρι.

Ακούστε μεταξύ άλλων όσα ανέφερε για τον Ρουί Βιτόρια, αλλά και τα κομμάτια στα οποία έχει δώσει έμφαση, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!

Αθανασίου: «Πήρε πολλά μαθήματα ο Παναθηναϊκός και αγόρασε την ηρεμία του…»

Μοιραίος Πένραϊς στον αποκλεισμό της Ρέιντζερς: Έχασε το τελευταίο πέναλτι