Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε (21:00, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr) το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας και πρώτο επί ελληνικού εδάφους φιλοξενώντας την ΑΕΚ Λάρνακας στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Περίπου μια ώρα πριν το ματς έγινε γνωστή και η ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστούν οι «πράσινοι». Σε αυτή βρίσκεται για πρώτη φορά στα φιλικά παιχνίδια, ο Τάσος Μπακασέτας, ενώ στον πάγκο είναι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Nτιέγκο Αλόνσο, θα έχει τον Λοντίγκιν στην εστία, με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Κώτσιρα στην άμυνα. Ο Αράο, με τον Βιλένα και τον Μπακασέτα στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Μαντσίνι και Τζούριτσιτς και στην κορυφή ο Γερεμέγεφ.

Στον πάγκο: Nτραγκόφσκι, Λίλο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Ρούμπεν, Λημνιός, Αϊτόρ, Φικάι, Μαξίμοβιτς, Κάτρης, Νταμπίζας.




Από την άλλη πλευρά για την ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας, ο Χουάν Φεράντο παρατάσσει τους:

ΑΕΚ Λάρνακας (Χουάν Φεράντο): Αλομέροβιτς, Καμπρέρα, Λέδες, Σολ, Ντίμερς, Φαράζ, Γκαρσία, Μιλίσεβιτς, Ενρίκες, Σάντσιες, Γκιούρτσο

Στον πάγκο: Γκάμα, Σουάρεζ, Σάντος, Εκπολό, Δημητρίου, Ρομπέρζ, Ναούμ, Ανδρέου, Τούμπας, Πετούσης, Βασιλείου, Παρασκευάς.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR