Ο Φώτης Ιωαννίδης έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα, στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, όμως τελικά το γκολ δεν μέτρησε.

Μετά από «άτσαλη» απομάκρυνση του Ντάμιαν Σιμάνσκι, ο Έλληνας επιθετικός κέρδισε τη «μονομαχία» με τον Λάζαρο Ρότα και σκόραρε με ωραίο πλασέ για το 2-0 των «πράσινων».

Παρόλα αυτά, ο Χάγκεν, VAR της αναμέτρησης, κάλεσε τον ρέφερι Εσκάς να δει τη φάση στο on-field review. Ο Νορβηγός διαιτητής εν τέλει ακύρωσε το τέρμα για χέρι του Ιωαννίδη κατά τη διάρκεια της μονομαχίας με τον Ρότα.

Δείτε τη φάση:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής: Οι 353 ημέρες που έγραψαν τον Μεντιλίμπαρ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Οι κορυφαίοι που αποθέωσαν τον Αλγκουαθίλ: Σιμεόνε, Μουρίνιο, Ενρίκε

«Γιατί τώρα;»: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις καταιγιστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό με την αποχώρηση Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Δύο ραντεβού είχε σημερα ο Μονκάδα με τον Αλγκουαθίλ στη Μαδρίτη!

Ροντινέι σε Μεντιλίμπαρ: «Έχεις κερδίσει τόσα, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν»

Νικολακόπουλος: «Ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ αναλαμβάνει από αύριο τον Ολυμπιακό»!

Τέλος ο Μεντιλίμπαρ από τον Ολυμπιακό!

Δεσύλλας: «Για το απόλυτο νικών με την Κηφισιά - Οι σκέψεις του Νίστρουπ για την ενδεκάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ιβάνοβιτς βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί»

Τσακίρης: «Ο στόχος με τη Σαχτάρ γίνεται πολύ σημαντικός για την ΑΕΚ, αλλά το μυαλό πρέπει να μείνει εντός συνόρων»