Ένα βήμα πιο κοντά στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έρχεται ο Σεμπαστιάν Παλάσιος!

Ο δημοσιογράφος του αργεντίνικου TyC Sports, Γκαστόν Εντούλ, έγραψε στο Twitter πως ο 29χρονος φεύγει οριστικά από την Ιντεπεντιέντε και γίνεται παίκτης του «τριφυλλιού», με τα τυπικά (ανταλλαγή εγγράφων) να ολοκληρώνονται τη Δευτέρα (29/08)!



Ήδη από το μεσημέρι της Κυριακής (29/08), άλλωστε, ο Τάσος Νικολογιάννης είχε μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ 94,6 πως «ο Παναθηναϊκός, ουσιαστικά, έχει συμφωνήσει με όλες τις πλευρές, αλλά το θέμα είναι πλέον πέρα από τις δυνάμεις του. Η δυσκολία είναι ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε και την Πατσούκα, που δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό».

Όπως φαίνεται, ωστόσο, με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα από την Αργεντινή, οι δύο ομάδες τα βρήκαν (ή είναι κοντά σε συμφωνία), γεγονός, φυσικά, που θα ανοίξει τον δρόμο για να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα και να ντυθεί στα πράσινα.

Θυμίζουμε, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια πολύ καλή προσφορά, που ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ στην Ιντεπεντιέντε, εμπλέκεται, όμως και η Πατσούκα στην περίπτωση του 29χρονου, καθώς κατέχει το 50% του ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιντεπεντιέντε είχε δώσει ένα ποσό μεγαλύτερο των δύο εκατομμυρίων όταν απέκτησε το 50% των δικαιωμάτων του το 2019, υπήρξαν, ωστόσο και μπόνους, που άγγιζαν το εκατομμύριο εφόσον ο Παλάσιος είχε αγωνιστεί στο 65% των αγώνων σε όλη τη σεζόν. Αυτό συνέβη και η Ιντεπεντιέντε χρωστάει ένα ποσό, που δεν έχει δώσει ακόμη στην Πατσούκα.

Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις άμεσα...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

Καντεβέρε: «Θαυμάσιο συναίσθημα, στιγμή που δείχνει ότι ξεπερνάω τα προβλήματα»

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

Άρης: Έσπασε το «φράγμα» των 2+ γκολ μετά από έναν χρόνο

Ολυμπιακός: Από την πτώση στα ντέρμπι στο 2-0 της Λεωφόρου

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο