Με... τρομακτική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός σάρωσε 103-82 την ανήμπορη να αντιδράσει Dubai BC και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα.

Αυτός που έβαλε τις βάσεις για το «πράσινο» ξέσπασμα στην επανάληψη ήταν ο Κώστας Σλούκας, που μέτρησε 15 πόντους και 5 ασίστ σε μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση.

Μάλιστα, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» γνώρισε την αποθέωση από όλο το Telekom Center Athens όταν πήγε στον πάγκο κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, ακούγοντας ρυθμικά το όνομά του.

Η «πράσινη» ΚΑΕ ανέβασε βίντεο από το σχετικό στιγμιότυπο, με λεζάντα «ο αρχηγός μας, Κώστας Σλούκας».

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίστευτο: Δύο συμπαίκτες κατέκτησαν από κοινού το βραβείο του MVP της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας!

Διπλό στην Μπολόνια για Ζάλγκιρις με ηγετικό double-bouble Βαλαντσιούνας και ιστορική επιστροφή Έβανς!

Euroleague: Στο 6-2 και σε τετραπλή ισοβαθμία στη 2η θέση ο Ολυμπιακός

Η Βιλερμπάν λύγισε την Παρτίζαν με καθοριστικούς Κράουντερ και Μιλς

Μπαρτζώκας για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιοι είναι ένοχοι και ποιοι όχι»

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει παιχνίδια μέσα από την άμυνα - MVP ο Γουόρντ»: Το σχόλιο Ζέρβα

Επιστροφή στη δράση μετά από 376 μέρες για Παπαγιάννη

Τα τρομερά καρφώματα των Τζόουνς, Χολ και όλα τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπεσίκτας

Μίλερ-ΜακΙντάιρ: «Παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα - Δεν με επηρεάζουν οι δυνατές έδρες»

Ο Μπλέικνι τράβηξε 35άρι και η Χάποελ παρέσυρε την Εφές με ολοκληρωτική εμφάνιση!