Ο Σβέριρ Ίνγκασον ήρθε να ανεβάσει επίπεδο την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Ισλανδός στόπερ, που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του ήδη στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία του «τριφυλλιού».

Πληροφορίες αναφέρουν πως δαπανήθηκαν περίπου 3,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του από τη Μίντιλαντ, ποσό που υπερβαίνει τα 1,8 εκατ. ευρώ που είχαν δοθεί το 2008 από την πολυμετοχική διοίκηση του Παναθηναϊκού για να έρθει ο Χρήστος Μελίσσης από τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο 30χρονος άσος αποτελεί το πέμπτο ακριβότερο απόκτημα στην ιστορία των «πράσινων», καθώς πιο πολύ στοίχισαν μόνο οι μεταγραφές του Μιχάλη Κωνσταντίνου από τον Ηρακλή το 2001 για 9 εκατ. ευρώ, του Τζιμπρίλ Σισέ από τη Μαρσέιγ το 2009 για 8 εκατ. ευρώ, του Σεμπαστιάν Λέτο από τη Λίβερπουλ το 2009 για 4 εκατ. ευρώ και του Μαρσέλο Μάτος από την Κορίνθιανς το 2009 για 3,8 εκατ. ευρώ.

Ανάλογα χρήματα με του Ίνγκασον είχαν στοιχίσει και οι μεταγραφές των Κώστα Κατσουράνη από την Μπενφίκα το 2009 και του Άντραζ Σπόραρ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2022.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές»: Χαμός στην άφιξη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αποθέωση για Ηλιόπουλο στη Συγγρού, έγινε ένα με τον κόσμο: «Μεγάλη μέρα για την αξιοπρέπειά μας»

Νίκολιτς: «Είναι μία απλή νίκη, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Συγγνώμη στον κόσμο και παραδοχή ευθυνών από Μεντιλίμπαρ: «Οι παίκτες δεν είναι ίδιοι στην επίδοσή τους και φταίω εγώ»

Από τη Συγγρού μέχρι τη Φιλαδέλφεια, έχει στηθεί πάρτι από τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ και την ισοπαλία στην Τούμπα

Ξανά τρία σερί εντός έδρας ματς χωρίς γκολ μετά από 56 χρόνια για τον Ολυμπιακό

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η κάθαρση - Χαμηλά η μπάλα, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε»

Το γκολ του Κοϊτά και το δραματικό φινάλε: Τα highlights από το τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Έσε: «Μας πληγώνει όταν χάνουμε στο γήπεδό μας, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα»