Αναστατωμένος δήλωσε για την απώλεια του Κυπέλλου ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, Eργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος τεχνικός, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι στον τελικό, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλό μπάσκετ στη διάρκεια του Final 8, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα για τους «πράσινους» αποτελούν το πρωτάθλημα και η Εuroleague.

Μεταξύ άλλων, ο Εργκίν Αταμάν, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ανέλυσε τα στοιχεία που έκριναν το ματς, δίνοντας βάση στην εικόνα του Ναν, αλλά και την απουσία του Βιλντόσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν το λέω επειδή χάσαμε, αλλά το λέω από την αρχή. Όποιος κερδίσει ή χάσει, θα το ξεχάσει αύριο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και άξιζε να κερδίσει. Εμείς δεν παίξαμε καλό μπάσκετ στο τουρνουά, ειδικά στην επίθεση, ενώ ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλή άμυνα.

Το ματς ήταν στην ισορροπία όταν οι διαιτητές δεν έδωσαν το φάουλ στον Γκριγκόνις και δέχτηκα τεχνική ποινή. Ήταν μια σημαντική απόφαση. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και άξιζε να κερδίσει. Είμαι αναστατωμένος που χάσαμε το Κύπελλο, αλλά για μας ο μεγάλος στόχος είναι η Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα, όπου έχουμε πλεονέκτημα στη βαθμολογία

Ο Μπαλτσερόφσκι ήταν στο ρόστερ γιατί ο Βιλντόσα ήταν τραυματίας. Όμως είναι ο τρίτος μας σέντερ και σήμερα ειδικά πήραμε τα καλύτερα λεπτά μας στο '5' από τον Μήτογλου

Έχουμε κι άλλες επιλογές πέρα από τον Ναν, αλλά σήμερα και ο Σλούκας και ο Γκριγκόνις ήταν άστοχοι και δεν ήταν εύκολο να αντεπεξέλθουμε απέναντι στους ψηλούς του Ολυμπιακού και ειδικά τον Φαλ. Ο Ναν δεν ένιωσε τόσο άνετα όπως τα προηγούμενα παιχνίδια».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μίλιτσιτς: «Όλα στον Άρη εξελίχθηκαν εις βάρος μου, αλλά δεν κρατάω καμία πικρία»

Στη… γωνία για Τολιόπουλο και ΜακΚίσικ ο Άρης

Νέο βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αναδρομή στη συμπεριφορά Μπαρτζώκα: «Συμβαίνει κατ' εξακολούθηση, ως εδώ»!

Βίντεο Ολυμπιακού με Γιαννακόπουλο στο Telekom Center: «Ο influencer σε δράση»

To βίντεο του Παναθηναϊκού με Μπαρτζώκα-Αρώνη: «Οι Αρχές βλέπουν ή θα τον αφήσουν να κάνει ό,τι θέλει ατιμώρητος;»

Η απάντηση του Γιαννακόπουλου για την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Καταγγελία στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ κατά Μπαρτζώκα και Λεπενιώτη - «Τέλος η ανοχή»

Συνεχίζει και η Κριμίλη στον Παναθηναϊκό!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσίευσε βίντεο από τη φραστική αντιπαράθεση Μπαρτζώκα-Αρώνη

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Προσέφυγε στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ ζητώντας βαριά τιμωρία του Γιαννακόπουλου