Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μονακό στο ΟΑΚΑ (29/11, 21:15) σε μία αναμέτρηση με διάφορα ενδιαφέροντα γεγονότα, όπως το ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο των Μονεγάσκων, αλλά και η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο.

Πέρα από αυτά όμως, στο συγκεκριμένο ματς θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της 3ης εμφάνισης της ομάδας, η οποία θα εντυπωσιάσει όλους τους φίλους του «τριφυλλιού». Πρόκειται για μία όμορφη φανέλα, με κύριες αποχρώσεις αυτές του μαύρου και του χρυσού, η οποία θυμίζει λίγο αυτή της Μονακό.

Μάλιστα, το glass floor του ΟΑΚΑ πήρε σχετικά διαφορετική μορφή σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες, καθώς το παρκέ έχει πλέον μαύρο χρώμα και το σήμα της ομάδας στο κέντρο του γηπέδου είναι χρυσό, έτσι ώστε οι αποχρώσεις να ταιριάζουν με αυτές της φανέλας.

Δείτε φωτογραφίες:



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εuroleague: Η Μπαρτσελόνα πρότεινε νέο συμβόλαιο με… δικαίωμα αποχώρησης

Δυσαρέσκεια στη Φενέρ για την αναβολή με Ολυμπιακό: «Αν γίνει το Παναθηναϊκός-Βαλένθια, τότε δεν τίθεται θέμα ασφαλείας»

Παναθηναϊκός AKTOR: Οδηγίες προς τους οπαδούς για τον σημερινό αγώνα με την Βαλένθια

Βρούτσης: Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει φτιάξει το πρόβλημα στο ΣΕΦ -Γι’ αυτό δεν αναβάλαμε το πόλο του Παναθηναϊκού

Πετρίδης: «Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ο Παναθηναϊκός AKTOR - Δίνει μια επιπλέον λύση ο Γιουρτσέβεν»

Τζαμπάρι Πάρκερ: «Δεν έχω ξαναπαίξει σε τέτοιες συνθήκες-Ήρθα για τον Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν»

Ευρωλίγκα: Ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική με σημαντικές αναμετρήσεις σε Μπολόνια, Βελιγράδι και Βιτόρια

Παναθηναϊκός AKTOR-Βαλένθια: Για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί οι «πράσινοι»

Βαθμολογία Euroleague: Μόνη πρώτη ξανά η Χάποελ Τελ Αβίβ, μπήκε στη δεκάδα η Ρεάλ Μαδρίτης

Χρονικό: Πώς φτάσαμε στην αναβολή του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και τα δεδομένα με την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα