Στη διαιτησία του Κύζα και των συνεργατών του αποδίδει την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ κάνει λόγο για αποστολή που ανατέθηκε στους διαιτητές και απαριθμεί τις φάσεις για τις οποίες φωνάζουν οι «πράσινοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τελείωσε 3-1 εις βάρος μας όμως το αποτέλεσμα αδικεί κατάφορα τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δέχθηκε δυο γκολ από αμφισβητούμενες φάσεις. Οι διαιτητές εκτέλεσαν και πάλι το έργο που τους είχε ανατεθεί. Το γνωρίζαμε εξαρχής και για αυτό αποστείλαμε την επιστολή προς την ΕΠΟ.

Απεδείχθη, μάλιστα, περίτρανα με το προκλητικό πρώτο γκολ του Ολυμπιακού το οποίο κατακύρωσε με δική του ευθύνη ο πρώτος διαιτητής παρόλο που ο παίκτης του Ολυμπιακού Ντομίνγκες ήταν σε καταφανή θέση οφσάιντ, έχοντας συμμετοχή στη φάση και παρότι αρχικά ο δεύτερος βοηθός σήκωσε τη σημαία του για να ακυρωθεί. Το δεύτερο δε γκολ προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ που έδωσε ο διαιτητής στον Μέστο.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτές οι φάσεις στις οποίες οι διαιτητές αλλοίωσαν την ροή του αγώνα. Ακολουθούν αναλυτικά και άλλες πολλές.

Στο 11’ καταλογίζεται φάουλ σε χέρι του Πράνιτς, ο οποίος παίρνει και κάρτα χωρίς να υπάρχει πρόθεση.

Στο 16’ ο Ντομίνγκες κάνει φάουλ στον Βιγιαφάνιες, ωστόσο δεν παρατηρείται με κάρτα όπως θα έπρεπε.

Στο 51’ ο Κύζας δεν βγάζει κίτρινη κάρτα στον Καμπιάσο για τράβηγμα της φανέλας του Ζέκα.

Στο 57’ ο Μπεργκ παίρνει κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, σε φάση που δεν μας έχει δοθεί φάουλ.

Στο 59’ καταλογίζεται ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του Φορτούνη από τον Μέστο, ο οποίος δέχεται και κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Στο 60’ ο Μιλιβόγεβιτς χτυπάει τον Ταυλαρίδη αλλά δεν παρατηρείται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 61’ ο ίδιος παίκτης δεν αποβάλλεται ξανά αυτή την φορά για αγκωνιά στον Αμπέντ.

Στο 63’ ο Πάρντο κάνει χέρι, ωστόσο δεν βλέπει την κίτρινη κάρτα του Κύζα.

Στο 72’ ο Σαλίνο βουτάει για να κερδίσει πέναλτι αλλά δεν παρατηρείται με κίτρινη κάρτα που θα είναι η δεύτερη.

Στο 77’ ο διαιτητής χαρίζει κάρτα στον Μποτία, για μαρκάρισμα στον Μπεργκ από πίσω
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν

Παναθηναϊκός: Πώς εξασφαλίζεται η προτεραιότητα για τα διαρκείας στον Βοτανικό

Έκανε το χειρουργείο ο Ντεσπόντοφ, τον περιμένει στην προετοιμασία ο ΠΑΟΚ

H αγωνία του Νίκολιτς και οι αντιδράσεις στις χαμένες ευκαιρίες: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την ισοπαλία στη Λεωφόρο

Το ξέσπασμα Λουτσέσκου και οι πανηγυρισμοί: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού!