Καθάρισε το ματς από το ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 4-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας με την ρεβάνς είναι τυπική διαδικασία για το «τριφύλλι».

Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει:


*Πρώτο ζητούμενο ήταν το σκορ πρόκρισης: Ζητούμενο του Παναθηναϊκού ήταν να πάρει σκορ πρόκρισης, κάτι που το κατάφερε αφού μετά το 4-0 η ρεβάνς είναι πλέον τυπική υπόθεση για το «τριφύλλι». Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται με τα… δύο πόδια στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση σήμερα. Είχε σοβαρότητα, κατάφερε από νωρίς να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης και θα πάει στην Καρδίτσα για να περάσει με δεύτερη νίκη στα ημιτελικά.



*Απολαυστικός μεσοεπιθετικά, σοβαρός ανασταλτικά: Βιτάλ, Αϊτόρ και Καρλίτος έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό στο σημερινό παιχνίδι και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι έκαναν… θαύματα! Γενικότερα, ο Παναθηναϊκός δημιουργικά ήταν εξαιρετικός, έφτιαξε πολλές φάσεις με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν σε αυτό. Ωστόσο και ανασταλτικά ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα σοβαρός και δεν έκανε λάθη ώστε να κινδυνεύσει από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αυτά τα ματς ελλοχεύουν κινδύνους, όταν τις δύο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία, αλλά τελικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέταξε ένα σοβαρό σύνολο που έκανε τη δουλειά της και με το παραπάνω.



*Βρίσκουν ρυθμό και δίχτυα οι Βιτάλ, Καρλίτος: Ο Βιτάλ είχε να σκοράρει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα και σήμερα βρήκε δίχτυα δις, κάτι που σημαίνει ότι ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό και θα βοηθήσει την ομάδα. Γκολ ψυχολογίας, που μπορούν να του δώσουν ώθηση για να εμφανίσει και πάλι το εξαιρετικό του πρόσωπο. Ο Καρλίτος απουσίαζε το τελευταίο διάστημα, επέστρεψε με φανταστικό γκολ, το οποίο του δίνει ψυχολογία για την συνέχεια τόσο της διοργάνωσης, όσο και του πρωταθλήματος. Οι φορ χρειάζονται γκολ, ο Καρλίτος το βρήκε και αποκτά ρυθμό για τη συνέχεια.



*Ο Γιοβάνοβιτς δίνει ευκαιρίες, αλλά το στιλ της ομάδας δεν αλλάζει: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο σημερινό ματς έκανε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα του, για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους άλλους. Η αλλαγή πέτυχε, καθώς δεν αλλοίωσε το στιλ του Παναθηναϊκού και του βγήκε μια χαρά. Όσοι αγωνίστηκαν είχαν προσαρμοστεί στα «θέλω» του Σέρβου τεχνικού, δείχνοντας πως άπαντες έχουν καταλάβει τα όσα ζητά ο Γιοβάνοβιτς.



*Η Αναγέννηση δεν κλείστηκε προς τιμήν της: Μπορεί να γνώρισε την ήττα, ωστόσο η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν ταμπουρώθηκε προς τα πίσω και δεν έπαιζε κλειστά. Πολλές ομάδες θα επέλεγαν το… πούλμαν, αλλά αυτή του Περικλή Αμανατίδη δεν το έκανε, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να το αναφέρει και αυτός στο φινάλε του αγώνα. Εν αντιθέσει, σε κάθε ευκαιρία προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις και να απειλήσει τον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να το καταφέρνει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντωνίου: «Μπορεί να γίνει τελικός με 20.000 οπαδούς στο Πανθεσσαλικό»

Άρης στην ΕΠΟ: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό ή στο ''Βικελίδης''»

Νέο μήνυμα Καρυπίδη: «Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός ακόμη και χωρίς κόσμο»

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «H Cosmote πρέπει να έχει την απάντηση για την έδρα του τελικού έως την Τετάρτη, υπάρχει ρήτρα»

Καρυπίδης: «Αν το Πανθεσσαλικό είναι έτοιμο, τις 70.000 ευρώ τις βάζω εγώ»

Ανένδοτος ο Καρυπίδης στο δίλημμα της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου - «Ό,τι λέει η προκήρυξη. ΟΑΚΑ όχι, Βόλος μόνο»

Πέταξε το μπαλάκι σε Παναθηναϊκό και Άρη η ΕΠΟ - «Τελικός στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο ή αλλού με κόσμο»

Πρόστιμα της ΕΠΟ σε Παναθηναϊκό και Μπέο

Θύρα 13: «Προτείνουμε τελικό Κυπέλλου στο Χαριλάου - Πρέπει να γίνει με κόσμο, τι πιο απλό και τι πιο αυτονόητο»!

Δανιήλ: «Μέχρι τις 15 Απριλίου οι τελικές αποφάσεις για τον τελικό Κυπέλλου»