Παναθηναϊκός και Φιορεντίνα «μονομαχούν» στο ΟΑΚΑ για τη φάση των «16» του Conference League σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ, καθώς από το 23' το σκορ ήταν στο 2-2.

Οι «πράσινοι», αν και προηγήθηκαν με δύο τέρματα, με Σφιντέρσκι στο 5' και Μαξίμοβιτς στο 19', είδαν τους «βιόλα» να επιστρέφουν και να ισοφαρίζουν σε 2-2, μέσα σε τέσσερα λεπτά.

Τα κακά μαντάτα, όμως, για τον Παναθηναϊκό συνεχίστηκαν, αφού στο 34ο λεπτό ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Κώτσιρας, χτύπησε στον αστράγαλο και ζήτησε να βγει αλλαγή. Τη θέση του πήρε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος πήρε και το περιβραχιόνιο από τον άτυχο 32χρονο.

Ο νεαρός δεξιός μπακ μπήκε, θυμίζουμε, τελευταία στιγμή στην αποστολή του Παναθηναϊκού και δεν είναι ακόμη στο 100%, με τον Ρουί Βιτόρια να τον ρίχνει πλέον αναγκαστικά στον αγωνιστικό χώρο λόγω του τραυματισμού του Κώτσιρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!

Αθανασίου: «Πήρε πολλά μαθήματα ο Παναθηναϊκός και αγόρασε την ηρεμία του…»