Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την ενίσχυση του ρόστερ του, ανακοινώνοντας την απόκτηση της Λαμπρινής Πολυμένη, λίγες ώρες μετά τη συμφωνία με την Εύα Κουμαντσιώτου.

Η 22χρονη γκαρντ, που αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, θα φορά τη φανέλα των «πρασίνων» τη νέα χρονιά.

Η Πολυμένη δήλωσε στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού μετά την υπογραφή του συμβολαίου της: «Είμαι πάρα πολυ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για έναν Σύλλογο με τεράστια ιστορία και υψηλούς στόχους. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στο γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Λαμπρινή Πολυμένη για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026. Η 22χρονη γκαρντ αναμένεται να ενισχύσει το «τριφύλλι» και να του προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ του. Έχει περάσει από τις εθνικές ομάδες των Κορασίδων και των Νεανίδων, ενώ τη χρονιά που πέρασε αναδείχτηκε δύο φορές next gen mvp».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ταϊρί πήρε το όπλο του και ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Πρώτη νίκη για Δόξα Λευκάδας με θρίλερ στην παράταση κόντρα στον Ηρακλή!

«Μπλακ άουτ» χωρίς προηγούμενο για τον ΠΑΟΚ: Ούτε ένα καλάθι εντός παιδιάς στο δεύτερο δεκάλεπτο!

Μπάχαλο με την έλλειψη γιατρού στο Περιστέρι-Μαρούσι, στο… παρά ένα αποφεύχθηκε η αποχώρηση των φιλοξενούμενων!

Με 11 παίκτες ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Καρδίτσα: Εκτός Χουάντσο και Φρανσίσκο

Ζιάγκος: «Παίξαμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Άρη»

Παρθενόπουλος για το Basketgate: «Επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μας - Θα παρασταθούμε προς υποστήριξη της κατηγορίας»

Απόδραση από τη Μύκονο με επιθετική πολυφωνία: Τα highlights της νίκης του Άρη

Καθυστέρηση έναρξης στο Περιστέρι-Μαρούσι ελέω αργοπορημένης άφιξης του γιατρού!

Σπανούλης: «Σοβαρά αυτά που βλέπουμε - Είμαστε σίγουροι πως η δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει»