Τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν συνεχίζει με γρήγορους ο ρυθμούς ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν μία πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης, καθώς έκλεισαν την Κόρτνεϊ Ρέιντζ, αθλήτρια που βρίσκεται στις τελικές 15 παίκτριες των Las Vegas Aces, που πήραν πέρυσι το πρωτάθλημα του WNBA!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Courtney Range για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση από πάνω ράφι με την προσθήκη της Αμερικανίδας Courtney Range. Αυτή τη στιγμή η Range βρίσκεται στις τελικές 15 αθλήτριες των Las Vegas Aces που πήραν το πρωτάθλημα το 2022 στο WNBA.

H 28χρονη με ύψος 1,91μ. αγωνίζεται ως σέντερ και αναμφίβολα προσδίδει ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας καθώς διαθέτει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία αγωνιζόμενη για τέσσερις σεζόν στο EuroCup με πολύ καλά στατιστικά.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για την Ελβετική Fribourg και στο EuroCup είχε μέσο όρο 18.4 πόντους, 8.9 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ. Η Range κατέκτησε πέρυσι στην Ελβετία το Super Cup και το Πρωτάθλημα με την Fribourg και μάλιστα ήταν η MVP των τελικών.

H Courtney Range δήλωσε στο pao1908.com: «Είμαι χαρούμενη που έρχομαι στον Παναθηναϊκό. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο της. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αναλυτικά το πλούσιο βιογραφικό της:

2012-13 Manteca High Scholl

2013-2017 University of California

2017-18 Hernec TC- Γερμανία

2018-19 Embutidos Pajariel Bembibre – Ισπανία

2019-20 BCF Elfic Fribourg Basket – Ελβετία

2020-22 Basket Namur Capitale – Βέλγιο

2022-23 BCF Elfic Fribourg Basket – Ελβετία»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες