Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται και τη φετινή σεζόν ο Χρήστος Κατραντζής. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πρωταθλητή της κολύμβησης, ώστε να τον βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει στις επερχόμενες διοργανώσεις.

Ο Κατραντζής πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα ελεύθερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Κατραντζή για το κολυμβητικό τμήμα για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια σπουδαία ανανέωση προχώρησε ο Παναθηναϊκός για το κολυμβητικό τμήμα και διατηρεί τον Κατραντζή με το ‘τριφύλλι’ στο σκουφάκι και φέτος.

Ο σπουδαίος ‘πράσινος’ αθλητής θα συνεχίσει και φέτος να πρωταγωνιστεί με τα πράσινα χρώματα. Τη χρονιά που πέρασε, ο Κατραντζής ήταν πρώτος στα ‘Βενιζέλεια’ και στο Καρπενήσι, ενώ στην Αλεξανδρούπολη ο Κατραντζής ‘έσπασε’ το Παναθηναϊκό ρεκόρ στα 50 μέτρα ελεύθερο. Επίσης, ο Κατραντζής πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα ελεύθερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ‘σπάζοντας’ και το ρεκόρ συλλόγου.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com ο Χρήστος Κατραντζής ανέφερε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της κολυμβητικής οικογένειας του Παναθηναϊκού.
Το τμήμα δείχνει ότι βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία και ασφαλώς η φετινή χρονιά θέλω να μας βρει ακόμα ψηλότερα με μετάλλια και ρεκόρ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube