Τα ξημερώματα της Τρίτης εκπνέει η προθεσμία που είχε περιληφθεί στη συμφωνία του Κέντρικ Ναν με τον Παναθηναϊκό και του επέτρεπε να φύγει εφόσον βρει εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ με μια ανάρτηση στο Instagram έδειξε τις προθέσεις του, καθώς ανέβασε ένα βίντεο από την πανηγυρική υποδοχή των «πράσινων» μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως ο Ναν δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς το όποιο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ δεν φαίνεται αρκετό για να τον πάρει μακριά από τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας.

Το «τριφύλλι», θυμίζουμε, είχε συμφωνήσει με τον 28χρονο άσο για νέο διετές συμβόλαιο από τον Απρίλιο, με τις απολαβές του να ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο ίδιος είχε ζητήσει να μπει όρος nba-out ως τις 15 Ιουλίου, κάτι που αποδέχτηκε ο Παναθηναϊκός, ωστόσο φαίνεται πως ο Ναν δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Ο Ναν είχε φέτος 16 πόντους, 3 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ και 11,7 στην αξιολόγηση σε 27:27 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, όπου επελέγη στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Mήτογλου: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα - Να αφήσουμε πίσω μας το σημερινό ματς»

Σπανούλης: «Οι Ουκρανοί ήταν μια ταχύτητα πάνω από εμάς, πρέπει να προχωρήσουμε - Δεν κοιτάμε τους συνδυασμούς»

Θ. Αντετοκούνμπο: «Eίναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά έτσι είναι η ζωή - Πάμε για τη Δευτέρα»

Αποκαρδιωτική Εθνική, παραδόθηκε στην εύστοχη Ουκρανία και το Μουντομπάσκετ απομακρύνεται

Βαθμολογία Εθνική: Έπεσε τελευταία η Ελλάδα και η πρόκριση στο Μουντομπάσκετ ζορίσει αρκετά!

Μπιτάτζε, Σενγκέλια, Μαμουκελασβίλι έκαναν… πάρτι και η καταιγιστική Γεωργία διέλυσε το Μαυροβούνιο

Ανανέωσε στην ΑΕΚ ο Μίγιοβιτς

Ολυμπιακός για Φαλ: «Πώς αποφασίστηκε να αλλάξει η εγκύκλιος για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου;»

Πρώτο φιλικό με τον ΠΑΟΚ στο Μέτσοβο για το Περιστέρι Betsson

Αντιπρόεδρος ΚΑΕ Ηρακλής: «Η πρότασή μας είναι για νέο γήπεδο»