Μια σημαντική επιστροφή εν μέσω των αρκετών μικροπροβλημάτων τραυματισμών που προέκυψαν στην προετοιμασία έχει από χθες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό της Τετάρτης με την Πάφο.

Η επάνοδος του Ολλανδού στόπερ είναι σημαντικό νέο εν όψει και της επανέναρξης των υποχρεώσεων των «πράσινων», που δεν αργεί, καθώς την επόμενη Πέμπτη (17:30) υπάρχει το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Βόλο στη Λεωφόρο.

Στα ευχάριστα για τους πρωτοπόρους της Super League είναι και η ετοιμότητα του Σεμπαστιάν Παλάσιος, που πήρε χρόνο στο ματς με την Πάφο και ανεβάζει στροφές εν όψει των επίσημων ματς που ακολουθούν.

Στα… ανησυχητικά νέα εν όψει της επανέναρξης, οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Φώτης Ιωαννίδης έχασαν ουσιαστικά όλη την προετοιμασία και δεν επέτρεψαν στον προπονητή τους να κάνει κάποιες δοκιμές που είχε κατά νου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»