Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους για την είσοδο στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ.

Ο Σύλλογος δίνει έναν καθοριστικό αγώνα κόντρα στον επαναληπτικό για την ημιτελική φάση του Challenge Cup και καλεί τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στο γήπεδο να ακολουθήσουν τις οδηγίες.

Όπως είναι γνωστό δεν εκδόθηκαν εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς και δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και όσοι διαπιστεύθηκαν για το συγκεκριμένο ματς.

Παρακαλούνται να έχουν άπαντες μαζί τους την τυπωμένη κάρτα διαρκείας (όχι σε κινητά τηλέφωνα ή άλλη μορφή) καθώς δεν θα τους επιτραπεί αλλιώς η είσοδος.

Ξεκαθαρίζεται ότι θα υπάρχει προέλεγχος από την αστυνομία πριν φτάσουν οι φίλαθλοι στις εισόδους και αν έχουν τις κάρτες διαρκείας ή αν δεν είναι διαπιστευμένοι δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος προς τις κερκίδες.

Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα ξεκινήσει στις 5.45μ.μ. και οι κάτοχοι διαρκείας θα μπουν από την Θύρα 3 ενώ τα VIP διαρκείας και οι διαπιστευμένοι θα μπουν από την Θύρα 6».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολυτιμότερη της 19ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών η Κούμπουρα

Οριστικό: Στη Γλυφάδα ο τελικός του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια για το Challenge Cup γυναικών!

Προς Γλυφάδα ο δεύτερος τελικός του Παναθηναϊκού με την Βαλεφόλια

Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του κόσμου την Τρίτη τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό στην Ιταλία

Ήττα από τη Μιλάνο στο 1o ματς των playoffs για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τελικό του Challenge Cup, Βαλεφόλια

Ανδρεόπουλος: «Χαρούμενος για την αντίδραση - Οι αθλητές μου έδειξαν την αξία τους»

Ανείπωτη θλίψη στο Ιράν: Νεκρές 20 αθλήτριες βόλεϊ και ένας γυμναστής από τους πυραύλους

Παρέμεινε στην κορυφή ο Παναθηναϊκός με εκπληκτική ανατροπή στο τάι μπρέικ επί του Πανιωνίου!

Έχασε έναν σημαντικό βαθμό στη Σύρο ο Μίλων, τρίποντο σωτηρίας για την Κηφισιά κόντρα στην Καλαμάτα

«Κλείδωσε» την τετράδα με καθαρή νίκη επί του Φλοίσβου ο ΠΑΟΚ