Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουί Βιτόρια είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» να δίνουν το παρόν κανονικά και να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, συνεχίστηκε με τακτική και παιχνίδι, και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Το «τριφύλλι» θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με μια ακόμα προπόνηση στο Κορωπί, αύριο (04/01) το απόγευμα, ενώ στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής: Οι 353 ημέρες που έγραψαν τον Μεντιλίμπαρ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Οι κορυφαίοι που αποθέωσαν τον Αλγκουαθίλ: Σιμεόνε, Μουρίνιο, Ενρίκε

«Γιατί τώρα;»: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις καταιγιστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό με την αποχώρηση Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Δύο ραντεβού είχε σημερα ο Μονκάδα με τον Αλγκουαθίλ στη Μαδρίτη!

Ροντινέι σε Μεντιλίμπαρ: «Έχεις κερδίσει τόσα, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν»

Νικολακόπουλος: «Ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ αναλαμβάνει από αύριο τον Ολυμπιακό»!

Τέλος ο Μεντιλίμπαρ από τον Ολυμπιακό!

Δεσύλλας: «Για το απόλυτο νικών με την Κηφισιά - Οι σκέψεις του Νίστρουπ για την ενδεκάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ιβάνοβιτς βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί»

Τσακίρης: «Ο στόχος με τη Σαχτάρ γίνεται πολύ σημαντικός για την ΑΕΚ, αλλά το μυαλό πρέπει να μείνει εντός συνόρων»