Ποδαρικό με Πλατανιά.
Ο Παναθηναϊκός των πολλών και μεγάλων προβλημάτων υποδέχεται στις 15:00 (Novasports2, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) τους Κρητικούς στη Λεωφόρο, στην πρώτη του αναμέτρηση για το νέο έτος, με στόχο να κάνει καλό ξεκίνημα στη χρονιά και στον νέο γύρο.
Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Μολίνς και ο ανέτοιμος Μολέντο, που ούτως ή άλλως βρίσκεται σε διαδικασία… μετακίνησης με την Ιντερνασιονάλ και τον ΠΑΟΚ να τον διεκδικούν. Ο φευγάτος Καμπέσας (δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι επίσημα), οι τραυματίες Λουτσιάνο, Κότσαρης, όπως και ο Ευαγγέλου επίσης δεν υπολογίζονται για σήμερα. Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Οικονόμου.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έκανε δοκιμές το Σάββατο και δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά το ποια θα είναι η ενδεκάδα. Ο Βλαχοδήμος θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ο Κουλιμπαλί δεξιά και ο Ινσούα αριστερά, με τους Κουρμπέλη και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Στα αμυντικά χαφ θα είναι Τζανδάρης και Λουντ, ο Μουνιέ θα είναι αριστερά και ο Βιγιαφάνιες δεξιά. Στην κορυφή θα είναι ο Πίσπας και πίσω του ο Άλτμαν. Την αποστολή συμπληρώνουν Διούδης, Γιόχανσον, Χίλιεμαρκ, Στάικος, Δώνης, Κουντουριώτης, Χατζηγιοβάνης.