Λίγο… απ’ όλα περιείχε το πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθως έγιναν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και η προπόνηση τους ολοκληρώθηκε με παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε σε μικρό χώρο και εξάσκηση στα τελειώματα.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, για να μην επιβαρυνθεί ο προσαγωγός του ενόψει του εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, ατομικό έκαναν οι Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, Χρήστος Σέχου και Ούφε Μπεκ, ενώ θεραπεία έκανε ο Σαβιέρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

Αθανασίου: «Εκτός από την ουσία θέλει να δείξει και αγωνιστική βελτίωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε»

Τικνιζιάν: «Πρωτάθλημα και όσο ψηλότερα γίνεται στο Europa League με τον Ολυμπιακό»